luni, 21 noiembrie 2011

Toate statuile de zei au paie inauntru

Intr-o dimineata ma indreptam grabita si zgribulita spre metrou, dar oricat de grabita as fi fost, nu am putut sa nu aud un nume, "Diana".

Sa aprofundam subiectul :) In tarculetul din fata blocului in care tinerii si pensionarii isi scot insotitorii fara grai la plimbare, o babuta cocosata isi striga precipitata cainele, ghiciti cum? Dianaaa :) Mare mi-a fost mirarea cand a luat-o in brate, a pupat-o, si din nou i-a spus pe nume (a nu fi inteleasa gresit, iubesc animalele, numai ai mei stiu saracii cate le-am dus acasa si cu cate m-au dat afara :)) ). Dar nu inteleg in ruptul capului cum poti sa pui un nume de zeu unui caine. Daca ar fi fost un caine de vanatoare mai mai ca as fi priceput :) Dar catzelul cu pricina era un biet soricar.

Asadar, daca va hotarati sa luati pe langa casa voastra un suflet mai mic si sunteti in pana de idei, va propun urmatoarele: Kali, Zamolxis, Afrodita, Shiva, Osiris, Lakshmi, Zeus, Thor, Hera, Vishnu, Apollo, Minerva, Hades si lista poate continua :)

3 comentarii:

  1. Baba omoloagă din Titan are un căţeloi pe numele lui, tandru, gingaş şi civil - Stelian. E ceva cu babele din zona Dristor-Titan, e clar.

    RăspundețiȘtergere
  2. Manca-l-ar tata pe Stelica :) As fi curioasa care sunt ultimele tendinte in gospodariile oamenilor, la vaci de exemplu.

    RăspundețiȘtergere
  3. :)) da si mie mi se pare foarte nepotrivit un nume ca Stelica sau Diana pt. un pet.

    RăspundețiȘtergere